gennemgang af Estee Lauder smuk parfume

En af de mest omtalte og stærkt anbefales parfume på markedet i dag er den Estee Lauder Beautiful parfume. Det er, efter min mening, en af Estee Lauder bedste ildelugtende parfume. Der er masser af forskellige parfumer, der kan gøre dig smuk, men dette tager kagen, da det virkelig gør du føler dig smuk.

Da de satte sig for at skabe denne duft de havde en vision. De ønskede enhver kvinde, der bar denne duft til at føle sig som om hun var den dejligste kvinde i rummet. I for man kan sige, at de opnået denne vision. Ingen kan bære denne parfume længe uden at få et ton af komplimenter. Det har sådan en stor appel, som andre kvinder kan bare ikke lade være med at spørge, hvad navnet på duften er.

estee-lauder

Dette er på af de de feminine parfume, der gør alle vende hoveder, på en god måde. Det har en dejlig blomst duft, der skyldes alle de forskellige blomster, der blev sat i. De kalder Estee Lauder Beautiful Parfume duften af tusind blomster. Det fik dette navn, fordi de brugte over 2000 forskellige blomster, når perfektionere denne duft. Det tog nogen tid at få den rigtige blanding af blomster, men fordi de havde til at arbejde med kreative eksperter, der vidste, hvilken blandinger fungeret bedst. Alt dette test foretaget Beautiful af Estee Lauder en af de mest komplicerede parfume formler i historien. Det anses for en de fineste parfume nogensinde er lavet på grund af denne lange og komplekse formel. De Fragrance noter blomstrer friske afskårne blomster, rose, jasmin og nellike. Dette er ledsaget af frugtagtige noter af friske citrusfrugter, meloner, ferskner og blommer.

Denne duft kan bæres meget afslappet, da det ikke overmande dine sanser. Bare en spray er nok til at vare dig hele dagen uden nogen problemer. Med det er sagt, jeg kan lide at gemme denne duft til særlige lejligheder. Det har sådan en frisk klassiske lugt, det skal gemmes til særlige medfølelse s. Den romantiske og bud duft er perfekt til datoer og vil have din mand over du. De kan bare ikke komme over den store lugt. Med over 200 ingredienser i flasken, kan du være sikker på, at du vil lugte unik og Classy hele natten. Det fede ved Smuk er, at det lugter så meget bedre på en kvinder hud så det gør på fyre. Du kan virkelig lugte forskel ved selv at teste dette. Det blev gjort til at komplimentere enhver kvindes unikke DNA giver alle af disse kvinder en duft, de kan virkelig kalde deres eget. Dette kan være grunden til, at så mange anser Estee Lauder Beautiful Parfume deres underskrift duft.

Smukke ved Estee Lauder kan sammenlignes med en smuk have med fantastisk duft og meget smukke blomster på en sommerdag. Den sarte, mindeværdige duft af denne duft kan bedst beskrives med ét ord, Beautiful. Estee Lauder Beautiful Parfume har gjort kvinder føler smukke i 25 år og vil fortsat gøre det for mange flere. Gå ikke glip af denne vidunderlige skabelse fra Estee Lauder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *