Kan du bære jeans på arbejde?

Intet kan være bedre end at have et nice job i dine hænder, især når du ikke behøver at følge en masse regler og bære uniform (de fleste af fastfood restauranter fortælle dig at bære uniform eller følg påklædning). Hvis du arbejder i et godt anerkendt kontor, der er mange ting, du gør – shopping topper listen! Men vent et øjeblik … hvad nu hvis i sidste ende, du indser, at du ikke kan bære at flaske grønne farvede jeans, som du lige har købt fra mall?

how-to-wear-jeans-to-work

Jeans og t-shirts anses for at være de mest uformelle tøj, som man nogensinde kan bære, og der er ingen tvivl om det. Nu er det store spørgsmål er – betyder det, du kan aldrig bære de mest komfortable tøj?

Forkert – der er nogle måder, hvorpå du kan ikke bare komme ind behageligt tøj, men også ser formel nok til at arbejde på kontoret. Her er nogle af de bedste tips til dig at bære jeans i de mest formelle eller ordentlige måder:

1) Foretrækker at bære dem om fredagen – Vi arbejder alle på fredage, selvom vores hoveder er totalt involveret i invitationer, vi får for weekenderne. Den gode nyhed er, at de fleste af de organisationer tillader dig at bære uformelle tøj i disse dage. Også, hvis du arbejder i weekenden (jeg er ked af at høre, at), kan du bekræfte med din organisation, hvis du kan bære tøj af eget valg eller ej. Hvis du kan ofre weekender for dem, kan de ofre nogle få regler for dig!

2) Kaste dem op med formelle skjorter – Der er hundredvis af skjorter til rådighed for dig at købe, prøve og slid på arbejde. Hvis du virkelig ønsker at bære jeans på en ulige dage, matche dem med en formel skjorte. God ting om kroppen-hugging tøj er, at de aldrig ser uformel, især hvis du bruger dem med formelle klæder. Den bedste måde at klæde sig er – sorte jeans, hvid formelle skjorte og en sort frakke. Selv hvis du giver et møde i denne påklædning, ingen ville fortælle et ord mod din kjole!

3) Bevar roen, selvom du er i uformelle tøj – Nogle gange, dit kropssprog betyder mest. Hvis du holder det cool og dit kropssprog er god nok, kan du passerer gennem øjnene på dine chefer eller overordnede.

4) Bær let makeup – Det værste, der kvinder gør, når de er i deres uformelle attires, er slid højt makeup. Hold den læbestift nøgen eller lys og se, om din holdleder siger noget til dig, når du er i jeans.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *