Vinter bruden stil idéer

Vinter bryllupper medbringer en helt ny stil, bortset fra efteråret, forår eller sommer bryllupper. Vinteren er kold, men kan være glitrende og glamourøse. Kulden behøver ikke at være kedelig, og du kan blænde sæsonen med endnu en grund til at fejre, når vinterferien er forbi.

Stropløs brudekjoler ser ud til at være den mest populære stil blandt brude, men det kolde vejr betyder ikke, du er nødt til at vige tilbage fra dem helt. Brug en sofistikeret lace cover-up at kaste over dine skuldre. Denne måde, dine skuldre er ikke bare mod kulden, mens du stadig ser smuk, moderne, og matche vinter tone. En anden klassiske idé er aften handsker. Revive noget af det retro-look og holde dine hænder, håndled og underarme varme samt! Når det kommer til sko, strappy sandaler vil bare ikke gøre på grund af den kolde og mulighed for sne eller andet dårligt vejr. En klassisk pumpe vil arbejde med alle kjole stil, eller du kan vælge en pep-tå i stedet for en helt åben sandal. Når det kommer til vinter bryllupper, behøver du ikke at ofre komfort for mode. Der er masser af smarte muligheder, der giver dig mere dækning og holde dig varmere i hele din særlige dag. Tjek dette link for at se nogle eksempler på brudekjoler til at bære om vinteren: http://www.bridesire.dk/brudekjoler_c97

20341002

Når det kommer til accenter, uanset om det er din brudepiger kjoler eller stumper af flair indarbejdet i dit bryllup indretning, sølv og guld altid give det drømmende, vinterlige føler. Silver efterligner den glitrende is og frisk faldet sne, mens guld komplimenter blege vejr. Du kan beklædes din brudepiger i sølv, guld eller juvel-tonet kjoler. Du kan også vælge at give brude fest sølv eller guld tilbehør, såsom matchende koblinger, armbånd eller kjole accenter at tilføje, at vinterlige glitre til dit bryllup. Og ikke rabat tilbehør til bruden, enten! En satin, sequined eller rhinestone besat kobling vil gøre pænt med enhver kjole. Hvis du ikke vælger at gå med elegante handsker, kan du altid sport nogle sterling sølv cocktail smykker, uanset om det er en samtale cocktail ring eller mousserende armbånd. Classic, mere underspillet sølv eller guld smykker passer også om vinteren tema og er passende for enhver stil bryllup under enhver tid af året.

Hæv ånder vinteren og vær ikke bange for at fejre din særlige dag i løbet af denne tid af året. Vinteren er en tid til jorden for at hvile til at blomstre til sommer, deler de samme følelser for din fremtidige ægteskab. Vinteren er ikke om døden, det handler om det liv, der er til at komme i de kommende sæsoner. Vinter kan være lige så smart og drømmende som et bryllup i en anden sæson, og du kan påberåbe sig finurlige beføjelser denne glitrende sæson til glam op din vinter bryllup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *