Hvad skal bære – definere ferie part dresscode

Med helligdage hastigt nærmer sig, er mange søger efter den perfekte påklædning for sæsonmæssige parter. At sikre en er passende funktion ofte viser sig sværere end at finde en fabelagtig ensemble. Følgende definitioner dækker de fleste af partiet påklædning krav set i løbet af ferien og garanterer du vil se fab og funktion er relevant i hvad du vælger.

Cocktail påklædning er en konsekvent fest tema i hele ferien. Det navn stammer helt rammende fra begrebet mennesker indsamling forud for en formel middag eller begivenhed til cocktails. Passende påklædning består af kjoler, der spænder fra midt på låret til en inch under knæet. Skræddersyede bukser dragter er også hensigtsmæssigt, dog overveje at undgå en virksomhed standby i stedet tilføje accenter i en levende farve, valgte en monteret klippe eller inkorporere en dragt skabt ud fra en unik tekstil. Silke Shantung, Brocade, Polyester, Cashmere, rayon, Velour, Velvet og Velveteen er alle passende cocktail tekstiler og dekorationer med perler og pailletter er også passende.

festkjoler(Flere festkjoler på tilgængelig her: http://www.bridesire.dk/festkjoler_c411)

Hvert så ofte, vil du finde dig selv at blive bedt om at bære semi formel påklædning til sådanne begivenheder som bryllupper og prisoverrækkelser. Denne form for påklædning får mest opmærksomhed, men ofte på grund af dens universelle anvendelse. Mange forbinder andre former for påklædning såsom cocktail påklædning, med semi-formel. Men Semi-formel påklædning er meget mere formel end cocktail påklædning. Bukser Suits kan bæres, hvis raffineret konstruktion og kjoler spænder fra en tomme over knæet til to inches over anklen er passende. Taft, chiffon, silke, satin, satin, Gossamer, Brocade, rayon, Velour, Velvet, Velveteen er alle passende semi-formelle stof valg.

Lejlighedsvis forretningsmæssige formel kjole krav er set, ofte i arbejdsrelaterede eller politiske funktioner. Forretning formel er den samme som semi formel, men kvinder bør vælge mere skræddersyet kjoler eller bukser jakkesæt. Slinky, sexet eller afslørende påklædning er generelt bedst egnet til en ikke-erhvervsmæssige formel affære.

festkjoler_2

Billede kredit: http://www.bridesire.dk

Sort slips eller formel påklædning kræver cocktail, lange kjoler eller dressy aften skiller. Bukser jakkesæt eller kjole dragter er sjældent egnet til formelle slid. Kjoler rase fra knæ længde til ankel og kan variere fra en lige kappe til en fuld nederdel og monteret overdelen. Paillet og beaded udsmykning er passende, og stofferne taft, chiffon, silke, satin, Sateen, Gossamer, Brocade, rayon, Velour, Velvet, Velveteen betragtes alle tekstil-normen. Farver varierer sæsonmæssigt, med sort resterende en konsekvent standby favorit.

Er sikker på at hjælpe dig med at se fantastisk, og funktion er relevant at følge ovenstående vejledning til feriesæsonen part kredsløb. Hvis eller når de er i tvivl, stylist tjenester på Velvet Siren er glade for at give påklædning forslag. Happy Holidays og god fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *