Brude makeup tips – finde perfekte bryllup læbestift og store, smukke øjne

Trin et: Korrekt brude læbestift ansøgning

Læbestift kan være langt fra let, især når rødere nuancer er involveret, løbe risikoen for at “blødning”. For at undgå dette, er det vigtigt at fore det ydre område af rynker, derefter farve læberne helt med foringen farve, før korrekt anvende enhver læbestift. Dette giver en praktisk vejledning, hjælper dig med at holde læbestiften indenfor de rette grænser. Foringen-farvede lag nedenunder vil også hjælpe dine læber bevare farven meget længere, selv som den ydre læbestift begynder at fortage sig.

En stærk rød nuance kan være en god måde at aflede opmærksomheden væk fra øjnene, som kunne være en særlig god idé, hvis du har haft en søvnløs nat før den store dag!

bridal-makeup-tips-620x423

For at gøre dine læber synes mere fuld, blot tilføje lidt glans til deres center. Det er så simpelt er det. Du har nu læber, der vil se smukke alle i hele din bryllupsdag!

Trin to: Den bedste gøre op for større, mere smukke øjne

Nu er det tid til at balancere dine nye-ser læber med nogle fantastiske brude øjne. Den gode nyhed: Der er intet øje form eller type, der ikke er glimrende egnet til den smokey eye look!

Det er værd at investere i lysere farver: lysere, flimrende øjenskygge nuancer, plus nogle hvide eyeliner. Dette vil tiltrække mere lys og opmærksomhed, hvilket gør dem synes større og mere vågen.

Selv om det kan være fristende at vælge en vandtæt mærke (især hvis det er en udendørs bryllup med usikre vejr). Dette kunne dog gøre mere skade end gavn. Vandtæt øjenmake up vil ikke klæbe til den indre øjenlåg, hvilket betyder, at effekten vil aftage i løbet af dagen. (Bare sørg for at arm en brudepige med en paraply til at beskytte dig mod moder natur om nødvendigt!)

Sørg for at bruge en endnu lysere farve under øjet og på indersiden tredjedel til at gøre dine øjne endda “større”.

For den modsatte effekt, vil sort eyeliner gøre dine øjne ser mørkere og mindre. Du vil måske foretrække denne “smokey effekt”. Faktisk kan du finde gå mørke passer dig bedre. Tillad dig selv masser af tid til at eksperimentere og bede om en bred vifte af tilbagemeldinger i de kommende uger og måneder i forvejen.

Diverse Tips

  • Hvis du hellere vil folk lægge mærke til dine øjne end dine læber, bære en blegere læbestift skygge.
  • Hvis du har mørke blå cirkler under øjnene, kan dette være dækket op ved hjælp af en concealer. Prøv en gul-baserede skygge, eller lilla hvis huden er mere lysebrun.
  • For at gøre dine øjne synes mere åben, linje indre øje med en cremet hvid blyant.
  • For at give dine øjne en forførende kat-lignende udseende, line dem med sort.
  • Hvis du er iført sort, er det svært at gå galt med dyb violet smokey eye toner.
  • Metalliske toner er dejligt at tilføje lidt mere farve. Blot tilføje en lille smule af guld, blå eller lyse lavendel til den indre hjørne af hver øjenlåg.
  • Smokey eyes behøver ikke at være mørke. Bruneret, juvelbesatte eller endda grønne farver kan have den samme (eller endnu bedre) effekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *